Bedrijfsprofiel

Als administratiekantoor zijn wij vooral actief voor MKB-ondernemingen. Hiervoor verzorgen wij boekhoudingen, belastingzaken, loonadministraties en allerlei andere formaliteiten en advisering. Ook kunnen wij (startende) ondernemers volledig begeleiden. Om dit te bereiken werken we met een team van ca. 5 mensen, die ieder hun eigen vaardigheden benutten en verder ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar het belangrijkste is dat alles goed en tijdig gereed is. Het streven is dat ieder doet waar hij/zij goed in is. Dit geeft de beste resultaten en de meeste voldoening. Ook wordt veel aandacht besteed aan studie. Soms vakstudieboeken, soms een eenmalige bijeenkomst, of ook vaak een vakgerichte (schriftelijke) cursus.

Functieomschrijving

Omdat we ons als organisatie ook aanpassen aan de nieuwe medewerk(st)er, is er op voorhand geen sprake van een duidelijke functieomschrijving. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt in ieder geval het meewerken aan bovengenoemde processen verwacht.

Functie-eisen

Bij voorkeur een HBO- of MBO-opleiding. Enige ervaring met boekhoudingen, loonadministraties en/of belastingzaken is gewenst.

Dienstverband: vast

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV! Voor meer informatie over vacatures kunt u contact opnemen met de heer L.C. van Beers.

© Copyright 2018 Administratiekantoor Van Beers BV | Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy

© Administratiekantoor van Beers