Het kantoor

Sinds de start in 1985 is ons kantoor gevestigd in Grijpskerke. De klantenkring varieert van eenmanszaken en grote ondernemingen tot particulieren.

De dienstverlening

Wij richten ons op het bedrijfsleven, maar ook particulieren zijn welkom. De inhoud van de dienstverlening varieert van het doen van belastingaangiften, onder andere Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en Loonheffing, tot het voeren van (loon-)administraties alsmede het verstrekken van adviezen betreffende belastingzaken, financiën en andere formele zaken.

Administratiekantoor van Beers is sinds 1985 gevestigd in Grijpskerke

Het personeel

Administratiekantoor Van Beers - Lodewijk van Beers is sinds 1985 bedrijfsadviseur

Lodewijk van Beers

Lodewijk van Beers, in 1985 begonnen met dit bedrijf, waarin ik actief ben als bedrijfsadviseur. Tevens verzorg ik jaarstukken en belastingzaken. Naast het werk probeer ik regelmatig te fietsen, zwemmen, kanoën en kamperen.

Administratiekantoor Van Beers - Nellie

Nellie van Beers

Ik ben Nellie van Beers. Vanaf de start van ons bedrijf ben ik er werkzaam en houd me vooral bezig met het verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting, tekstverwerking, archivering en allerlei interne karweitjes. In mijn spaarzame vrije tijd doe ik aan zwemmen, fietsen en tuinieren.

Administratiekantoor Van Beers - Veronique verzorgen van salarisadministraties, boekhoudingen en diverse belastingaangiften.

Veronique Maranus

Hallo, ik ben Veronique Maranus en ik werk hier sinds december 2007. Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van salarisadministraties, boekhoudingen en diverse belastingaangiften.

Administratiekantoor Van Beers - Lobke

Lobke Huis in ‘t Veld

Mijn naam is Lobke Huis in ‘t Veld. Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor Van Beers. Daarnaast houd ik mij bezig met mijn scholing. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om meer van de wereld te ontdekken.

Paul van der Genugten doet de administratie en boekhouding van de klanten van Administratiekantoor van Beers

Paul van der Genugten

Ik ben Paul van der Genugten, werkzaam bij dit kantoor sinds juni 2017. Samen met mijn collega’s verzorg ik de administratie en boekhouding van onze cliënten. Tevens stel ik de jaarrekeningen samen en help met het verwerken van de diverse loonadministraties. Naast mijn werk houd ik mij onder meer bezig met voetbal (kijken) en luister ik graag naar goede muziek.

© Copyright 2018 Administratiekantoor Van Beers BV | Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy

© Administratiekantoor van Beers